Açıklaması Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Duman ve Alaz Geçirmez Baplar: Yaman ve şule geçirmez baplar, yangının tarafı saf dumanın da geçişini kösteklemek yürekin mutasavvertır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara münasip olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek ciğerin tasarlanmıştır.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mirlayınca ortaya çıdem kötüın ve şiddetli ısının hariçarı çıkmasını önlemek derunin kapının sapa sağlıklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Patlama ya da rastgele bir yangın vakasına karşı güvenli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasarım olarak son paye çeşitli bir skalaya sahiptir.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı dosdoğru itilen ve kolay açılmasını sağlayıcı ürkü dizi şeklindedir. Mühlik durumlarda kullanılacağı derunin nispeten işlevsel şekilde misyon yapmalıdır.

Yangın kapılarımızda kasa ve kanadımız montaj aşamasında tam bir uyumluluk içinde olup çok güdük sürede montajı yapılır.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen çıbanlamışsa dışarıya, haricen başlamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-orospu kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri ciğerermektedir.

Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a Yangın Kapısı category birli yet.

Böylecene imalattan kullanıma kadar güzeşte sürecin sonucunda insanları katkısızlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olabilir.

Bir yangın çıkış kapkaloriın asli amacı, yangın yahut değişik bir ivedi durumda hızlı ve amelî bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını bastırmak değildir (ancak temelı yangın çıkış bapları her ikisini bile meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Report this wiki page